Υλικά
-
4 χοιρινές μπριζόλες
-
1 κ. σ. φρέσκο ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
-
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
-
1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο
-
1 κ. σ. ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και αλατοπιπερώστε τις χοιρινές μπριζόλες.
Βήμα 2
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το βούτυρο, το δενδρολίβανο και το σκόρδο. Βάλτε το στην άκρη.
Βήμα 3
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και προσθέστε τις μπριζόλες. Σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν, 4 λεπτά, γυρίστε και ψήστε άλλα 4 λεπτά. Αλείψτε γενναιόδωρα με βούτυρο σκόρδου.